Thursday, August 19, 2010

bAJu PrEGnaNT

Ieda memang gile beli baju pregnant yang amat..
Mostly baju pregnant ieda beli kt Metrojaya, Jaya Jusco, kat tenet pun ade..ye lah, senang kan.pilih je mana berkenan, sms shop owner..buat payment n tara...esoknya, barang dah ade...-)

sPagheEtti sTrap bAby dOlL dreSS
baju ni walau x preggy pun,cute amat pakai..
ieda beli ni last year,pakai 2-3 kali je...
ada 3 cara nk pakai- pakai camtu jerk (seksi oooo...), pakai inner inside or pakai cardigan/ jacket outside..
Color: Blue With Floral Design    Size: kain jenis Strechable, so boleh fit S-L.
RM 30 sahaja!!

nie ieda match wit black cardigan
ni match ngan jaket...actlly jaket ni comes along wit the dress...color die ala2 turqoise sket...


buRguNdy eVeNing dReSs
dress ni ieda beli kat metrojaya sbb nk pegi majlis wedding member...
 kena beli saiz XL baru nicely fit my oversize body..-)
pakai haruslah skali jerk..
now aftr bersalin, dh too big nk pakai...sayang sangat..
Color: Burgundy       Saiz: XL          Fabrik: Chiffon (full lining)
Harga Beli: RM159
Harga Jual: RM 75 sahaja!!

pic kt atas mayb x npk sgt real color..yg ni ok sket kot...

V-nEcK sAtIn BlOuSe
blaus ni lengan pendek, leher V n ada tali kt belakang..
kain die very soft n shiny- full lining

back view wit tali kat belakang

RM 35 sahaja !!

No comments:

Post a Comment

Post a Comment